Multifunkční zmrzlinový stroj R51A
Kód: R51AJak o nás mluví zákazníci
MM
Miroslav Matašovský
|
26.7.2025
MU
Michal Unger
|
26.7.2025
Vše proběhlo tak jak mělo , spokojenost …
VS
Václav Schuster
|
24.7.2025
KH
Kateřina Hájková
|
17.7.2025
RH
Radim Horsák
|
3.7.2025
Spokojenost, poradili i s příslušenstvím, TOP prodejce.
ZJ
Zdeněk Jinek
|
22.6.2025
MH
Milan Hamšik
|
20.6.2025
Jsem spokojený
MG
Miloslav Gazárek
|
16.6.2025
vše ok
RK
Rostislav Kalina
|
16.6.2025
Spokojen
JI
Jozef Novák Ing.
|
15.6.2025
Rychlé vyřízení objednávky.
PV
Pavel Vojtek
|
13.6.2025
JS
Jan Semrád
|
12.6.2025
JP
Jana Polzerova
|
11.6.2025
spokojeni akorat jsme potrebovali trosku mensi prumer
RW
Roman Walach
|
9.6.2025
RP
Rudolf Penn
|
8.6.2025
LG
Lumír Gaborík
|
7.6.2025
TK
Timea Koppova
|
7.6.2025
AF
Alena. Frgalova
|
6.6.2025
Rychlé doručení velká spokojenost 😊
PŠ
Petr Štusák
|
1.6.2025
Vstřícné jednání,když nevíte co přesně koupi,tak vám poradí. Rychlé jednání a dodání zboží
JK
Jiří Klemenc
|
26.5.2025
Ochota a rychlost byla skvělá
Detailní popis produktu
Multifunkční stroj R51A
- Nový model velmi kvalitního multifunkčního stroje značky STAFF
- Umožňuje vyrábět zmrzlinu, pasterizovat směs, vařit cukrářské i jiné typy krémů
- S vertikálním válcem
- S automatickým vypouštěním hotového produktu
- Elektronický systém řízení stroje pomocí inverteru s možností změny otáček metly kdykoliv v průběhu výrobního cyklu
- Kontrola teploty systémem P.I.D
- Automatické vypnutí výrobního cyklu při dosažení stanovených parametrů produktu
- Velké množství programů na výrobu různých typů produktů
- Možnost upravovat programy dle vlastní potřeby
- Vzduchová kondenzace
- Nerezové provedení celého stroje
- Použití pro menší gastronomické a cukrářské provozy
- Výroba zmrzliny
- 1-2 l/cyklus, 15 l/hod
- Výroba krému
- 5 l/cyklus (50 minut)
- Pasterizace, konzervace
- 5 l/cyklus (50 minut)
- Pasterizace - mražení
- 1-2 l (20-35 min)
- Chladící výkon
- 2000 W
- Rozměry
- 435x702x944+130 mm
- Hmotnost
- 71 kg
- Napájecí napětí
- 230V/1f./50Hz
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář